На території ЧАЕС проводився контроль за виконанням тимчасових вогняних робіт в будівлі електричних пристроїв НБК

Для підтримання надійного протипожежного режиму під час виконання будівельно-монтажних робіт на території ДСП «Чорнобильська АЕС» на різних об’єктах підприємства рятувальники постійно проводять перевірки та інструктажі для персоналу.

8 серпня 2017 року фахівці Відділення організації запобігання надзвичайним ситуаціям по ДСП «Чорнобильська АЕС» Одинадцятого державного пожежно-рятувального загону (м. Чорнобиль) проконтролювали виконання тимчасових вогневих робіт в будівлі електричних пристроїв ДСП «Чорнобильська АЕС», яка будується в рамках реалізації проекту будівництва нового безпечного конфайнменту (НБК).

Перевіркою встановлено, що вогневі роботи проводяться згідно з вимогами Правил пожежної безпеки в Україні, Інструкції з організації безпечного ведення вогневих робіт на вибухопожежонебезпечних та вибухонебезпечних об’єктах, а також Об’єктової інструкції по організації безпечного проведення вогневих робіт на об’єктах ДСП «Чорнобильська АЕС».

З метою підвищення рівня пожежної безпеки на підприємстві для персоналу та фахівців підрядних організацій, які виконують будівельно-монтажні роботи, було проведено додаткові інструктажі з пожежної безпеки.

За матеріалами Державного агентства України з управління зоною відчуження