Всіх енергетиків країни – зі Святом!

Від імені редакції веб-сайту Uatom.org прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня енергетика!

Шановні енергетики, ми дякуємо кожному з Вас за сумлінну працю, завдяки якій щодня безперебійно працюють промислові підприємства, соціальна сфера, зв’язок та транспорт. Не покладаючи рук, Ви приносите світло, затишок і тепло в школи, дитячі садочки, лікарні. Ви віддано працюєте для того, аби в оселі кожного українця панували добробут і комфорт.

Переоцінити значення енергетики для повноцінної життєдіяльності України – дуже складно. Від злагодженої роботи кожного учасника енергетичного процесу, залежить надійне забезпечення електроенергією та теплом усіх споживачів, а відтак – розвиток економіки та повноцінне життя суспільства.

В умовах сьогодення атомна енергетика виступає стратегічною сферою державної політики. Від імені ядерного регулятора країни, закликаємо Вас із особливою відповідальністю дбати про енергетичну безпеку, неухильно дотримуватись норм та правил ядерної та радіаційної безпеки.

Нехай усвідомлення значимості Вашої професії надає невичерпних сил й наснаги, надихає на нові трудові звершення!

Висловлюємо Вам щиру вдячність за самовіддану працю, зичимо щастя, здоров’я, достатку та добра. Нехай у Ваших домівках панують гармонія і любов, а в Україні – мир і злагода.

Редакція веб-сайту Uatom.org