Uatom.org запускає новий розділ – “Блоги”

 
Uatom.org створив майданчик для дискусій між експертами у сфері ЯРБ, аби громадськість могла почути різні думки авторитетних та досвідчених фахівців, приєднатися до обговорення та поставити питання, які турбують.
 
Новий розділ відкрив блог Миколи Штейнберга — колишнього головного інженера ЧАЕС, голови Держкомітету України з ядерної та радіаційної безпеки, заступника міністра палива та енергетики України. Автор розглядає ядерну енергетику у контексті глобального потепління та ділиться роздумами про перспективи її розвитку. Детальніше із текстом пана Штейнберга можна ознайомитися тут. 
 
Разом з тим, ми запрошуємо стати одним із авторів, попередньо ознайомившись із правилами підготовки та подачі публікацій.
 

Розділ «Блоги» вебсайту Uatom.org. Правила підготовки та подачі публікацій

Публікації в розділі «Блоги» мають формат авторських колонок. Колонки транслюють виключно точку зору авторів, а тому редакція сайту Uatom.org НЕ погоджує і НЕ редагує змісту надісланих текстів, проте залишає за собою право здійснення корекції тексту щодо граматичної та стилістичної відповідності нормам сучасної літературної мови.

Тему колонки автор обирає самостійно, враховуючи загальну тематику вебсайту Uatom.org (найрізноманітніші аспекти ядерної та радіаційної безпеки). Редакція, в свою чергу, також може запропонувати тему за згодою автора.

Блоги публікуються на сайті, а посилання на них – на сторінці Uatom.org у мережі «Facebook», де їх можуть обговорювати підписники сторінки. Стиль колонки – публіцистичний, науково-популярний. Для ілюстрування теми і/або своїх аргументів, можна використовувати зображення, таблиці, графіки (з вказуванням авторства або джерела). Рекомендований обсяг тексту 8000-10000 знаків з пробілами (шрифт Times New Roman, 14 кегль, міжрядковий інтервал – 1,5).

Мова блогу – українська, російська та англійська.

Розділ «Блоги» розташовано на головній сторінці сайту у правому бічному меню та представляє собою окрему сторінку, де розміщено список публікацій.

Звертаємо увагу, що редакція вебсайту Uatom.org може не поділяти позицію дописувачів у розділі «Блоги». Відповідальність за матеріали в розділі «Блоги» несуть виключно автори текстів.

Редакція залишає за собою право не публікувати тексти, які несуть персоніфікований або комерційний характер, та ті, що містять мову ворожнечі – заклики до повалення конституційного ладу, порушення територіальної цілісності України, пропаганду війни, насильства, жорстокості, заклики до розпалювання міжетнічної, расової та релігійної ворожнечі, до вчинення терористичних актів тощо.

Текст для розділу «Блоги» можна надсилати на адресу pr@uatom.org. Також необхідно додати ілюстрацію чи кілька, вказати авторство, коротку інформацію про автора та координати для зворотного зв’язку.

Редакція вебсайту Uatom.org