Підключено підсистему радіаційної візуалізації IzoView та зроблено початкові зображення

Інженери Izotropic Corporation із Канади закінчили розробку платформи для візуалізації комп’ютерної томографії грудей IzoView, яка має спеціальні функції, що допомагають убезпечувати пацієнтів і техніків під час проведення процедур. 

Після тестування підсистеми було з’ясовано, що, використовуючи її, можна значно зменшити опромінення персоналу та пацієнтів, у порівнянні із опромінюванням при застосуванні традиційного обладнання для мамографії. 

Наразі підсистема IzoView може отримувати та створювати статичні зображення. За допомогою використання різних типів фантомів – об’єктів, що моделювали тканини людського організму, – було продемонстровано калібрування системи візуалізації відносно детектора та геометрії системи візуалізації для програмного забезпечення тривимірної реконструкції. 

Тепер інженери можуть почати оптимізацію та калібрування підсистеми візуалізації для отримання 360-градусних зображень, що суттєво відрізнятиме тривимірні зображення IzoView від двовимірних зображень, які отримують за допомогою мамографії або томосинтезу. 

За інформацією Izotropic Corporation